Parteneri sponsori

Am fi onorați ca organizația dumneavoastră să fie asociată imaginii Camerei Auditorilor Financiari din România. Activitatea pe care o desfășurați poate fi promovată prin susținerea evenimentelor aferente celui de-al VIII-lea Congres al profesiei de auditor financiar din România (Congresul) organizat în format virtual, în data de vineri, 27 Octombrie 2023.

Al VIII-lea  Congres al profesiei de auditor financiar din România are ca temă „Raportarea corporativă privind sustenabilitatea – noi provocări și oportunități pentru profesia de auditor financiar“, bucurându-se de participare internațională.

Congresul va reuni personalități de elită ale profesiei, atât din România cât și din alte țări, reprezentanți ai organismelor profesionale, ai autorităților de reglementare, ai mediului academic şi de afaceri, membri ai Camerei.

Organizarea acestui eveniment de prestigiu reprezintă deja o tradiție pentru Camera Auditorilor Financiari din România. Congresul profesiei de auditor financiar din România și-a câștigat recunoașterea internațională datorită tematicilor de actualitate abordate la fiecare ediție, precum și a prezenței personalităților marcante ale profesiei care, prin participare și intervenții, au dat girul de calitate şi valoare acestor manifestări.

Aceasta este oportunitatea perfectă de a deveni sponsor și de a ajunge la liderii și factorii de decizie din acest domeniu!

Eventuala dumneavoastră intenție de a sponsoriza evenimentul CAFR se va putea concretiza într-unul dintre pachetele de sponsorizare detaliate mai jos. Vă rugăm să vă înregistrați pentru sponsorizare, iar Comitetul de organizare al Congresului vă va contacta în cel mai scurt timp.

CAFR își rezervă dreptul de a accepta asocierea imaginii sale cu persoane și companii care solicită obținerea calității de sponsor.

 

Pachete de sponsorizare

Mențiuni speciale:

  • Apariția logo-ului pe site-ul Congresului și pe materialele Congresului se va face în ordinea valorică și cronologică a contribuției companiilor.
  • Paginile de reclamă în revista Practici de Audit vor fi alocate în funcție de ordinea valorică și cronologică a contribuției companiilor.
  • Ordinea susținerii mesajelor de bun-venit se va face în funcție de ordinea valorică și cronologică a contribuției către organizator.
  • Mesajele de bun-venit și prezentările reprezentanților sponsorilor Platinum în cadrul atelierelor vor fi susținute de vorbitori de marcă, autorizați în domeniul temei puse în discuție.
  • Alegerea momentelor din programul atelierelor pentru prezentări se va face în ordinea valorică și cronologică a contribuției companiilor

 

Pentru sponsorizarea celui de-al VIII-lea Congres al profesiei de auditor financiar din România se va încheia un contract cu organizatorul – Camera Auditorilor Financiari din România

EVENIMENT ORGANIZAT ÎN PARTENERIAT CU :

.