Termeni și condiții

  1. Acceptarea serviciilor

a.Serviciile website-ului „www.congrescafr.ro” sunt oferite de Camera Auditorilor Financiari din România (CAFR) exclusiv persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse in continuare.

b. Prin bifarea căsuței “Accept termenii si condițiile” va declarați acordul dvs. cu privire la prezentele condiții ale site-ului nostru. Eventualele condiții pe care utilizatorul ar dori sa le impună termenilor și condițiilor acestui site sunt automat excluse și nu vor fi recunoscute de către CAFR.

  1. Utilizare permisa

Utilizatorul este de acord ca are autorizație din partea CAFR numai de a vizita si/sau sa dețină o copie a paginilor acestui site strict pentru uzul sau personal și ca nu va duplica, descarca, publica, modifica sau distribui în alt fel materialul de pe acest website pentru alt scop decât acela de a revizualiza informații privind evenimentul, pentru uz personal sau pentru a achizitiona bilete pentru uzul sau personal, cu excepția autorizării speciale din partea CAFR de a proceda astfel. Conținutul si software-ul de pe acest website sunt proprietatea CAFR si/sau a furnizorilor sai și sunt protejate de legile romane și internaționale de copyright.

  1. Descrierea serviciilor oferite – Condiții

CAFR oferă – spre vânzare – bilete, în schimbul achitării acestor bilete prin următoarele mijloace de plata: plata on-line cu card-ul, transfer bancar sau numerar.

Nu se vor vinde bilete persoanelor care nu fac dovada plații sau care nu și-au trecut corect sau complet datele în formularul de înscriere.

In cazul comenzilor care nu conțin coordonatele corecte ale persoanei care a comandat,  www.congrescafr.ro își rezerva dreptul de a le anula.

Unele modalități de plata pot fi activate sau nu pentru eveniment.

CAFR își rezerva dreptul de a limita numărul de bilete per comanda dar și numărul total de bilete pentru acest eveniment. Totodată, Organizatorul CAFR isi rezerva dreptul de a anula orice comanda suspicioasa ce ar putea fi urmata de revânzarea biletelor achiziționate.

 

Retur bilete si Rambursare contravaloare bilete

  1. CAFR va înștiința prin afișarea pe congrescafr.ro si/sau prin e-mail toți clienții despre condițiile de returnare a biletelor și de recuperare a contravalorii acestora în cazul amânării sau anularii evenimentului.
  2. Se accepta returnarea biletelor si/sau solicitarea rambursării contravalorii acestora si  in cazul derularii evenimentului conform programului anuntat (data si ora)
  3. Contravaloarea se poate returna la unul din sediile organizatorului in baza unei cereri scrise.

Politica de confidențialitate

Va rugam consultați pagina ……… Politica de confidențialitate

Limitarea răspunderilor

CAFR nu își asuma sub nicio forma și în nici un sens răspunderea pentru conținutul site-urilor care au link-uri pe www.congrescafr.ro sau care au orice alt tip de legătura (de ex.: sponsori, parteneri) cu site-ul nostru.

Condiții finale

Utilizatorul are obligația de a furniza informații reale și corecte despre persoana sa, atunci când acestea i se cer, sub rezerva excluderii din baza de date a participanților.

CAFR își rezerva dreptul de a modifica în orice moment “Termenii și condițiile” fără o notificare prealabila.

CAFR poate restricționa accesul oricărui utilizator care nu respecta una din condițiile de mai sus.

Acuratețea, integralitatea și actualitatea informației

Cu toate ca depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratețea și integralitatea informației de pe acest website, nu ne asumam responsabilitatea daca informațiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul dumneavoastră risc. Sunteți de acord ca este responsabilitatea dumneavoastră de a monitoriza orice modificări ale materialului si informațiilor de pe acest website.

Drepturi de proprietate intelectuala

Toate drepturile de autor, mărcile si orice alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea CAFR  sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Aveți dreptul sa parcurgeți acest website, sa reproduceți porțiuni prin imprimare, descărcare pe un hard disk sau sa le distribuiți altor indivizi. Acestea se pot face doar cu condiția sa păstrați intacte toate drepturile de autor si alte însemne de proprietate și cu condiția ca pe aceste reproduceri sa apară însemnul de marca înregistrata menționate mai jos. Nu este permisa reproducerea niciunei parți a acestui website pentru a fi vânduta sau distribuita in schimbul unui castig comercial si nici nu se permite modificarea sau incorporarea sa in orice alte lucrări, publicații sau website-uri.

Nimic din ceea ce contine acest website nu va fi considerat ca oferind vreo licența sau drept de folosire a vreunei Marci ce apare pe acest website. Este strict interzisa folosirea/folosirea defectuoasa a Marcilor ce apar pe acest website, sau in orice alt context pe acest website, cu exceptia celor prevazute in acest document.