Al VII- lea Congres al profesiei de auditor financiar din România
Modernizarea profesiei de auditor financiar în contextul actualelor provocări globale

Meniu

Plata online a fost efectuată cu succes. 

*Vă rugăm să completați formularul de mai jos în vederea înregistrării

iar la opțiunea : ” PLATĂ EFECTUATĂ PRIN ” să selectați  –>

Plată online – EuPlatesc ( accesând butonul plătește acum )

Vă mulțumim !

* câmpurile evidențiate cu steluță sunt obligatorii


I. Date de identificare

* Vă rugăm să selectați steagul țării Dvs. inainte de a insera numarul de telefon.

II. Taxă de participare

Taxa de participare la eveniment include participarea la lucrările Congresului din data de 29.10.2021.

Taxa de participare se poate achita direct la CAFR,la sediul din București sau la reprezentanțele teritoriale sau prin virament/transfer bancar, în unul dintre următoarele conturi:

a) deschis la ING Bank, IBAN: RO84 INGB 0001 0081 8692 8910

b) deschis la BCR Sucursala Libertăţii, IBAN RO09 RNCB 0069 0076 6442 0001

Cod fiscal: 12 13 70 45


III. Participarea la lucrările din cadrul atelierelor

Pentru mai multe detalii legate de eveniment ne puteți contacta la telefon: 0731.031.038 sau pe email: congres@cafr.ro, persoana de contact din partea CAFR fiind dna. Flavia Cioriceanu-Tudor.


Vă aducem la cunoștință ca lucrările Celui de al VII-lea CONGRES al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR sau Camera) vor fi înregistrate audio-video.

CAFR, autoritate competentă care reglementează şi monitorizează desfășurarea activităților de audit financiar în România, altele decât auditul statutar, înființată în baza OUG 75/1999, republicată, privind activitatea de audit financiar, cu modificările și completările ulterioare, în calitate de operator de date cu caracter personal, în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, vă informează că va prelucra fotografiile și înregistrarea audito-video doar în legătură cu scopul de a centraliza situația participării la acest eveniment și a alocuțiunilor persoanelor care iau cuvântul, precum și pentru a fi consemnate în materialele profesionale editate sau emise de către CAFR sau în scopuri de marketing și promovare.


Vă mulțumim pentru completarea formularului și vă așteptăm să ne întâlnim online la lucrările Congresului CAFR!

Pentru mai multe detalii legate de eveniment ne puteți contacta la telefon: 0731.031.038 sau pe email: congres@cafr.ro, persoana de contact din partea CAFR fiind dna. Flavia Cioriceanu-Tudor.